Проклятието на Тутанкамон се оказа истинско. Десетилетия назад учени се

...
 
Проклятието на Тутанкамон се оказа истинско. Десетилетия назад учени се
Коментари Харесай

Проклятието на Тутанкамон е разкрито! Ето защо всички отворили гробницата му загиват

 

Проклятието на Тутанкамон се оказа същинско. Десетилетия обратно учени се пробват да открият по каква причина откривателите на гробницата са починали от мистериозна гибел, само че отговорът едвам в този момент пристигна. След повече от 20 изгубени човешки живота при необикновени условия, археологът  Рос Фелоуз излиза с необикновена доктрина - в гробницата е имало уран.


Твърденията не са неоснователни, защото Фелоуз счита, че  Тутанкамон е бил извънредно известен фараон и неговите жреци са се страхували, че гробът може да бъде ограбен. Затова съзнателно поставят в съдовете уран и слагат сигнален надпис за " зли духове във въздуха ".


Хауърд Картър, индивидът, който пръв влиза в гробницата, умира от рак единствено няколко месеца по-късно. Друг от откривателите - лорд Карнавън умира след порязване с бръснач и захапване от комар. Още трима умират надлежно от диабет, неприятно здраве и инсулт, освен това, преди да навършат 50 години. 
Но съгласно Фелоуз повода не е проклятието, а какво води то със себе си.

 


" Те са вярвали, че фараонът е в действителност анатемосан, само че в действителност умишлено поставените токсични субстанции и уранът, потвърждават, че това е направено с ясна цел. Те са имали съответна цел - да убият всеки, който влезе в гробницата. Саркофази от базалт, урни със странни предмети - задоволително е да се направи инспекция на радиационния декор и да се открият аргументите ", споделя още Фелоуз.  И фактически - има най-малко три гробници в Египет, които са с потвърдено нараснал радиационен декор, само че тази на Тутанкамон несъмнено е най-известната от тях.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР